TÜRKİYE U19 FUTBOL TAKIMLARI ŞAMPİYONASI BOLU’DA BAŞLADI 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 2 – İSTANBUL BÜYÜKCEKMECE : 2

Türkiye U19 futbol şampiyonasında Bolu gurubunda mücadele eden takımız bugün oynadığı macta gelibiyeti kacıran taraftı.Alt Yapı Takımımız İstanbul Şampiyonu Büyükçekmece futbol takımına karşı mükemmel bir futbol ortaya koydu.Bu sonuc bile alt yapıda ne denli bir yükseliş yakalımış olduğumuzunda bir kanıtı oldu.

Her yaş gurubunda oluşturduğumuz alt yapı takımları bu yıl sırasıyla şampiyonluğa erişti.U15,U19 şampiyon oldu.U13 yeni başlıyacak.U17 de grubumuzu lider tamamladık.Diğer gurubun birincisi ile şampiyonluk macına cıkacağız.1308 Osmaneli Belediye Spor örnek bir kulüp oldu.Takımızın her aşamasıda büyük emeğimiz var.Hiç bir konuyu raslantıya bırakmıyoruz.Her faaliyetimiz planlı,programlı.Sonucta bu disiplinli çalışma güzel sonuclarıda birlikte getirdi ve getirmeyede devam edeceğiz.

Bugün Büyükçekmece maçında büyük mücadele veren takımımızı kutluyorum.Sporcularımızı,Ailelerini,Yöneticilerimizi,hocalarımızı ve büyük taraftarımızı kutluyorum.Kalan maçlarda takımımıza başarılar diliyorum.