ULUSLARARASI TURNUVA ÖNCESİ 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR SATRANÇ ŞUBEMİZ YÖNETİCİ VE SPORCULARI BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

20954085_1912296058986928_5295606509910274802_n

Çok sayıda branşları arasına satrancı da ekleyen 1308 Osmaneli Belediye Spor, bu branştaki faaliyetlerine de hızla başladı. İlk olarak satranç liglerinde yarışan Ezgi Yılmaz ve Cumhur Babaoğlu’nu takıma hem sporcu hem de antrenör olarak transfer etti. Satranç şubesi yöneticiliğine Halil Oğuz getirildi. Bu arada Satranç şubemizin Sponsorluğunu üstlenen Doğuş Suni Deri Kösele San. ve Tic. A.Ş. ortağı ve yöneticisi Şermin Kahraman’a çok teşekkür ediyoruz.

İlk uluslararası şampiyona 24 Ağustos / 3 Eylül tarihleri arasında Girit adasında düzenlenecek olan uluslararası satranç turnuvası ile başlayacak. 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübünü müsabakalarda Ezgi Yılmaz ve Cumhur Babaoğlu temsil edecek.

Turnuva öncesi Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN tarafından makamda ağırlanan sporculara Başkanımız, formalarını takdim etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Satranca çok hızlı başlangıç yapan 1308 Osmaneli Belediye Spor 8, 9, 10 Eylül’de ilçemizde gerçekleşecek olan satranç turnuvasına ev sahipliği yapacak. Osmaneli, 300 sporcunun buluşacağı bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Aileleri ile birlikte Osmaneli, 500 kişiyi ilçemizde ağırlayacak. İlçemizde büyük hareket sağlayacak turnuva, tanıtımımız için de büyük bir fırsat olacak.

Son kadınlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye 5.’si olan Ezgi Yılmaz ve Türkiye Satranç Federasyonu Baş Antrenörü ve Dünya Satranç Federasyonu Çalıştırıcısı Cumhur Babaoğlu’yu transfer ederek Türkiye’de iddiali bir kadro oluşturan 1308 Osmaneli Belediye Spor, spor turizminde de Bilecik ilini ve Osmaneli’ni öne çıkardı.

Örnek bir model kurarak 1308 Osmaneli Belediye Spor’u 17 branşta faaliyet gösteren güzide bir kulüp haline getiren Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, yaptığı açıklamada; “Sporda her branşta sporcular yetiştirmek ve üst liglere, milli takımlara sporcular kazandırmak hedefimizdir. “Satranç dalında da hocalarımıza, yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılar dilerim dedi.

Başkanımız ayrıca 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Müdürü Fikret Atapay’a sporcuları kulübe kazandırdığı için teşekkür etti. Kulübün satranç branşı yöneticisi Halil Oğuz’a, sporcularımız ve hocalarımız Ezgi Yılmaz ve Cumhur Babaoğlu’na başarılar dileyerek birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.