DUYURULAR

“VEFA VE DESTEK GURUBU”TOPLANTISINI KAYMAKAMLIĞIMZI İLE BİRLİKTE GERCEKLEŞTİRDİK.

Etkileri dünya çapında hissedilen Yeni Coronavirüs COVİD-19 ile mücadele kapsamında Osmaneli Kaymakamlığı ile Osmaneli Belediye Başkanlığı işbirliğinde oluşturulan İlçemiz ‘’Vefa Sosyal Destek Grubu’’ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmama adına planlama ve kararların alındığı toplantı gerçekleştirildi.

‘’Vefa Sosyal Destek Grubu” nun toplantısında; ilçemizde 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sağlık başta olmak üzerere temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirlerin alınmasının kararı ile İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen Kaymakamlığımız Belediye Başkanlığımız ile 112, 155, 156 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildirebileceklerdir.

Bu çağrıların cevaplandırılması ve gerekli hizmetlerin üretilmesi için ihtiyaç duyulacak sayıda başta kolluk birimleri olmak üzere yeteri kadar kamu görevlisi/ekip ve araç görevlendirilmesinin kararları alınmıştır.Osmaneli Belediyesi olarak oluşturduğumuz”Koronovirüs Kriz Masası”için 110 acil cağrı merkezimiz,Belediyemizin 0 228 461 41 31nolu telofonu,Belediye Başkanımız için 0 533 263 40 62 nolu cep telefonunu arıyabilirsiniz.Belediyemiz 24 saat koronovirüs tehditi için hizmetinizdedir.