YAMAÇ PARAŞÜTCÜMÜZ HAKAN KIRLI,“ÖZLEM TUNCA İLE DÜNYAYI GEZIYORUM” TV PROGRAMI İÇİN UÇUŞ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Osmaneli pandemi sürecinin normalleşmeye doğru gitmesiyle sanatçılarımızın ilgi odağı olmaya devam ediyor.İlçemizde “Özlem Tunca ile Dünyayı Geziyorum”,Özlem Tunca ve Yasin Esirgenç ile “Mutfağım Şahane”tv programı çekimleri yapılıyor.Yine bu günlerde İlçemizde Fotoğraf çekimleri gerçekleştiren Kubbelerin Üstadı Cemil Şahin ve Fotoğraf Sanatçısı Saim Güler Osmaneli ziyaretlerini ve çalışmalarını devam ettiriyor.Bugün yapılan programlar için yamaç paraşütü çalışmalarında uçuş gerçekleştiren Hakan Kırlı ilçemiz üzerinde gösteri yaptı.