YAMAÇ PARAŞÜTÜ İÇİN İKİNCİ PİSTİMİZ GÜNEY RÜZGARLARINI ALAN “İÇMELER YAMAÇ PARAŞÜTÜ TESİSİMİZ”DE BUGÜN DENEME UCUŞLARINI YAPTIK.

Bugün Osmaneli’de yamaç paraşütü alanlarımızın ucuş denemelerini 1308 Osmaneli Belediye Spor Yamaç Parşütü Şubesi BaşkanıOsman Kıvrak organizasyonunda Hakan Kırlı ve Ayhan Şahin kardeşlerimizle yaptık.Osmaneli Yamaç Parüşütü pistlerindeki eksikliklerimizi bir ay içinde tamamlıyacağız.Türkiye’de ve bölgemizde çok uygun koşullara sahip olan yamaç paraşütü alanlarımız yakında dolup taşacak.Artık Osmaneli halkı gökyüzünde dolaşan Yamaç Parüşütleri ile renkli hale grlecek.Osmaneli Turizmde çekiciliğini arttırmaya devam ediyor.Yamaç Parüşü ile farklı bir ilgi alanı olmayı sağlıyacağız.

Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı acıklamada;”Yamaç Parüşütü konusunda büyük destek sağlayan değerli kaymakamımız Naif Yavuz’a teşekkür ediyoruz.İlçemizde yaz ve kış kursları ile birlikte ve de lisanslı sporcularıyla 17 branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spora maddi ve manevi destek olan değerli kaymakamızla birlikte yaptığımız calışmalarla ilçemizde lisanslı sporcu sayısı 1.300 kişiye ulaştı.Osmaneli için cok önemli olan bu sayıyı cok daha yukarılara cekeceğimize inanıyorum.Yamaç Parüşütü konusunda kulübümüzün sorumluluğunu üstlenen Osman Kıvrak ve yamaç paraşütünde ilçemizin değeri olan Hakan Kırlı kardeşimize de teşekkür ediyoruz”dedi.