YAZ SPOR OKULLARIMIZ EĞLENİRKEN ÖĞRETMEYE DEVAM EDİYOR

01-IMG_5437

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Osmaneli Belediyesi Yaz Spor Okullarımız 20 Haziran tarihinde, branşlarında uzman hocalarıyla ve sevimli öğrencileriyle derslerine başladı. Geleneksel hale gelen Yaz Spor Okulları etkinliklerimiz bu sene de ilçemize birçok sporcu kazandırmaya devam ediyor.

Osmaneli Belediyesi olarak Yaz Spor Okulları vasıtasıyla taekwondo, yüzme, atletizm, güreş, basketbol, voleybol, futbol, halk oyunları ve tenis branşlarımız ile öğrencilerimizi gelecek için hazırlıyor, Türk Sporu’na bu şekilde destek veriyoruz. Dokuz branşta ders veren yaz spor okullarımız, halkımız tarafından bu yıl da çok fazla talep gördü. Yaklaşık 250 sporcumuz ile Osmaneli Belediyesi Yaz Spor Okullarında kurs görmekte.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN bugün Yüzme, Basketbol ve Futbol kursu öğrencileriyle bir araya geldi. Belediye başkanımız yaptığı açıklamada “Osmaneli Belediyesi olarak, 1308 Osmaneli Belediye Spor  tarafından çocuklarımız için yapılan tüm sportif faaliyetleri destekliyoruz. Yaz tatili boyunca çocuklarımızın kaliteli vakit geçirmesi, kötü alışkanlıklardan korunması, eğlenirken öğrenmesi için Belediyemiz olarak onlara her türlü imkanı sunuyoruz” dedi.