YENİ ATANAN BİLECİK VALİMİZ DR KEMAL KIZILKAYA’YI VE 2. JANDARMA EĞT. KOMUTANLIĞINA ATANAN TUĞGENERAL VEDAT ÇOLAK’I ZİYARET ETTİK.

Belediye Başkanımız Münür Şahin, Millet Vekilimiz Selim Yağcı,Ak Parti il Başkanımız Serkan Yıldırım,İl Genel Meclisi Başkanımız Osman Yılmaz,Bayırköy Belediye Başkanımız Mustafa Yaman, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer,Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin,,İnhisar Belediye Başkanımız Mehmet Kepez,Dodurga Belediye Başkanımız Selim Tuna,Kadın Kolları Başkanımız Mutlu Selen Haşit,Gençlik Kolları Başkanımız Muhammet Karadayı,Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk göreve başlayan Valimiz Dr.Kemal Kizilkaya’yi ve 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Vedat Çolak’ı makamında ziyaret ettiler ve başarılar dilediler.