YENİ YATIRIMLAR İÇİN İÇMELER,ÇERKEŞLİ.ADLİYE,HİSARCIK ZİYARETLERİNDE BULUNDUK.

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz,Belediye Başkanımız Münür Şahin,İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbantoğlu,Tarım İl Müdürümüz Necmettin Yoldaş,BEBKA İl Koordinatörü Banu Çiçek,Belediyemiz Sağlık Müdürü Abdullah Tetik yatırımlar ve yeni projeler için Osmaneli de incelemelerde bulundu.Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimiz’den başlayan ziyaretlerde tesislerimizde yapılması planlanan yöresel ürünlerimizin pazarlanacağı köy pazarı,yeni mutfak,karavan turizm park alanı ve yeni düzenlemelere sağlanabilecek destekler görüşüldü.

Çerkeşli Göleti kıyısında yapımı planlanan köy kadınlarının ürünlerini satabilecekleri pazar oluşturulması konusu muhtarımızın da katılması ile yerinde incelendi.Sonrası Beşevler köyümüzde Hal alanı düzenlenmesi ve köy ürünlerinin satıldığı pazarın kurulacağı alan incelendi ve bu alana yazın sıcak asfalt ve dükkanlar yapılması görüşüldü .Beşevlerdeki Osmaneli Belediyesi Yöresel Ürün üretim tesislerine yapılacak yeni yatırımlar için BEBKA desteği sağlanması konusu incelendi.

Hisarcık Köyünde yapımı planlanan Gölet alanı ziyaret edildi.Bu göletin su tutma seviyesini dahada büyütülmesi konusu değerlendirildi.