“YENİŞEHİR HATUN İŞİ TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİ “YÖNETİCİLERİ BELEDİYEMİZ YÖRESEL ÜRÜNLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI.

69072740_2325505314332665_2349822099935199232_n

Bursa Yenişehir’de kadın girişimcilerin bir araya gelmesi ile kurulan ve yöresel ürünleri,özelliklede tarımsal ürünleri işlemeye ve satışa yönelik faaliyetlerde bulunma amacı güden kooperatifin başkan ve yöneticileri ziyaretimize geldi.

Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret eden “Yenişehir Hatun İşi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi”yöneticileri Osmaneli Belediyesinin yöresel ürün üretimi hakkında bilgi aldılar.Hisarcık Beşevler Köyümüzde Bebka destekleriyle Osmaneli Belediyesinin kurduğu tesisleri ve üretimini inceleyen kooperatif yöneticileri işbirliği ve bilgi paylaşımı konusunda başkanımızdan destek istediler.

Osmaneli Belediyesi yöresel ürünlerin üretimi konusunda Yenişehir Hatun İşi Tarımsal Kalkınma Kooperatifine her konuda destek oacak.Kooperatif yöneticileri belediye başkanımız Münür Şahin’e teşekkür ederek ilçemizden ayrıldılar.