YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCIMIZDAN İLÇEMİZE ZİYARET

22491855_1934396750110192_9202056379809016734_n

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu 24. ve 25. Dönem Eskişehir Milletvekili Salih KOCA, Belediyemizi ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Binası önünde Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanı Mefharet GÖBEKÇİ, Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan ÖZKAN, partililer, belediye çalışanları ve köy ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Başkan Yardımcısı Salih Koca, Başkanımızın makamında yaklaşık bir saat kalarak, muhtarlar ve Belediye Başkanından Osmaneli hakkında bilgiler aldı.

Başkan Yardımcısı Salih Koca burada yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanlarımızı ziyaret ederek, belediyelerimizin çalışmalarını beraber değerlendiriyoruz. Belediyeler ile ilgili kriterlerimiz var. Belediyelerimizin mali durumları, gelir giderleri, ihale durumları gibi konulara bakıyoruz. Bu ziyaretimiz rutin bir ziyaret. Kimse bu ziyaretin altında başka bir şey aramasın. Bizler bu ziyaretlerimizi her yıl yapıyoruz. Belediyelerle ilgili olarak anketlerimiz var. Bu anketleri başkanlarımız ile birlikte değerlendiriyoruz. Elbette ki eksiklikler vardır. Bu eksiklikleri tespit edip tamamlamak için ne gibi çalışmalar yapabiliriz konuları üzerinde çalışıyoruz. Bu eksikliklerimizi tamamlayarak 2019 seçimlerinde vatandaşlarımızın karşısına daha güçlü bir şekilde çıkmayı arzuluyoruz. Belediyelerimiz bizler için önemli, belediyelerimizin çalışmaları da önemli. Bir kez daha belirtmeliyim ki, bu ziyaretle ilgili özel bir kastımız ve özel bir amacımız yok. Tamamen rutin bir parti çalışmasını yerine getiriyoruz” dedi.

Köy muhtarları da tarımla ilgili sıkıntıları dile getirerek, “Bizler en iyi ürünü üretiyoruz. Fakat üretmiş olduklarımızı satma konusunda sıkıntılarımız var. Pazar sıkıntımız var. Osmaneli ilçesi tarım şehri. Burada Belediyemizin yapacak olduğu hal için sizlerden destek istiyoruz. Bu yıl hakikaten ürünlerimiz para etmedi. Birçok köylü ve çiftçimiz bu sene kredilerini ve borçlarını ödeyemeyecek durumda. Birçoğumuz icralık olacağız. Bu konuda yardımlarınızı istiyoruz” dediler.

Başkan Yardımcısı Salih KOCA da muhtarların dile getirdiği konuları Tarım Bakanına ileteceğini, bu konularda bir çalışma yapacaklarını söyledi. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Yardımcısı Salih Koca Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezini de ziyaret ederek, burada yapılan ürünleri inceledi, kursiyerlerle sohbet etti.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Salih KOCA, saat 12.30’da ilçeden ayrıldı.