YEREL YÖNETİMLER DERGİSİ “YILIN İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ÖDÜLÜNÜ”BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’E VERDİ.

İKS Medya tarafından çıkarılan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi ‘ nin geleneksel olarak düzenlediği ” Yılın Yerel Yöneticileri Ödül Töreni ” nin 8.cisi bu yıl Ankara Beypazarı Belediyesi ‘ nin ev sahipliğinde Beypazarı Kültür Sarayı’nda düzenlendi.

Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin “Yılın İlçe Belediye Başkanı”olarak ödüllendirildi.Ödül törenine aynı günde başka bir toplantıda olması nedeniyle katılamayan belediye başkanımıza ödülü ilçemizi ziyaret eden Yerel Yönetimler Dergisi Yöneticilerince takdim edildi.

Osmaneli Belediyesi ürettiği projelerle örnek alınan bir belediye olmuştu.Konut,Yöresel Ürünler,Eğitim,Spor,Resterasyon,Çevre,Ağaç Dikimi,Sanayi,Finansal yönetim başarısıö,Genclere ve cocuklara yönelik projeler ve bir çok farklı alanda örnek projelerle Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin ödüle layık görüldü.

Başkanmız Münür Şahin Türkiye de yerel yöne”Yerel Yönetimlerin sesi olan;Yerel Yönetimler Dergisi”in değerli yöneticilerine teşekkür etti.Bu ödüller tüm halkımızla,tüm belediye meclis üyelerimizle ve tüm siyasi partilerimizle ilçemizde oluşturduğumuz birlik ve beraberliğimizin,birlikte gercekleştirdiğimiz Osmaneli Milliyetciliğinin bir sonucudur.Yine bu birlikteliğin sahada yürütücüsü Osmaneli Belediyesi çalışanlarına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum,bu ödüller onlarındır dedi.