YILLAR SONRA BİRLİKTE FUTBOL OYNADIĞIMIZ VEDAT GÖLCÜK KARDEŞİMİZ ZİYARETİMİZE GELDİ.

YILLAR SONRA BİRLİKTE FUTBOL OYNADIĞIMIZ VEDAT GÖLCÜK KARDEŞİMIZ ZİYARETİMİZE GELDİ.

1980 li yıllarda ilçemizde öğretmenlik yapan ve Osmaneli Sporun başarılı sporcusu olan Vedat Gölcük hocamız ve Şair Abdülkadir Nur Gördük ile birlikte Belediye Başkanımız Münür Şahin’i ziyaret etti.Geçmişin güzel günlerini ve dostlarını bir araya toplayan Vedat Gölcük hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Değerli Şair Abdülkadir Nur Gördük Belediye Başkanımız Münür Şahin’e şiirlerinden oluşan kitabını ve Tüm Türk halkının birlik ve beraberliğini,kardeşliğini ifade eden Çanakkale şiirinin yer aldığı tabloyu hediye etti.Başkanımız Münür Şahin ,”yıllar sonra ilçemize tekrar gelerek dostlarını hatırlayan Vedat kardeşime ve sanatçımız Şair Abdülkadir Nur Gördük’e çok teşekkür ediyoruz dedi”.