YÖK,OSMANELİ MYO 2020-2021 EĞİTİM DÖNEMİ İÇİN YENİ BÖLÜMÜ.ONAYLANDI.ÖĞRENCİ SAYIMIZ ARTMAYA DEVAM EDECEK.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2020-2021 eğitim dönemi için Osmaneli MYO na yeni bir bölüm daha ilave etti.Özellik aşçılık başta olmak üzere öğrencilerin tercih ettiği bölümlere 2.öğretim ilavesiyle öğrenci sayımız önümüzdeki öğretim döneminde dahada artacak.Şu an 1.100 öğrenciyle öğretim yapılan MYO da üst sınıflardan dersleride olanları eklediğimizde ve yeni bölümünde ilavesiyle Osmaneli MYO da öğrenci sayısı 1350-1.400 kişiye ulaşacak.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan acıklama;
“Buna göre Üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesinde Odyoloji Bölümü, Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Rekreasyon Yönetimi Bölümü, Yabancı Diller Yüksekokulunda İngilizce Mütercim-Tercümanlık Bölümü, Osmaneli Meslek Yüksekokulunda Evde Hasta Bakımı Programı ve Pazaryeri Meslek Yüksekokulunda Çevre Sağlığı Programı açılacak. İlgili bölüm ve programlar, YÖK Yürütme Kurulu’nun 31.12.2019 tarihli toplantısıyla Üniversiteye kazandırıldı.”

Osmaneli Belediyesi olarak bugünlerde bitirmek üzere olduğumuz ve Osmaneli MYO na tahsis edeceğimiz 5 derslik ve büyük bir mutfağı içeren Kelemcioğlu Konağı eğitime çok büyük katkı sağlayacak.

Belediye Başkanımzı Münür Şahin Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof Dr İbrahim Taş’a ve emeği gecen kurul üyelerine yeni bölüm ve ilave 2.öğretim kontenjanları için teşekkür ediyoruz. dedi.