ZAFER KUPASINDA ŞAMPİYON “İZMİR KONAK BELEDİYE”

094-IMG_2191

ZAFER KUPASINDA ŞAMPİYON “İZMİR KONAK BELEDİYE”
Osmaneli Belediyesi’nce düzenlenen “Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası”finalinde normal süre (1-1) sonuclandı.Penaltılarda (5-4) Beşiktaş’a Üstünlük sağlayan İzmir Konak Kadın Futbol takımı Zafer Kupası’nın sahibi oldu.

3.4.lük maçında ise Kocaeli Bayan Futbol Takımı İstanbul Nuçelik Kadın futbol takımını yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu.Türkiye 1.Kadınlar Ligi başlamadan önce takımlar için oldukca verimli gecen turnuvada sporseverler müsabakalardan büyük zevk aldı.

Osmaneli Belediyesince 30 Ağustos için düzenlenen “Zafer Kupası Kadınlar Futbol Turnuvası”ilçemizde günün anlamına yakışan bir mücadeleyle güzel bir turnuva oldu.Bilecik Valimiz Doc Dr Tahir Büyükakın’ın da onurlandırdığı turnuvaya dışarıdan da ilgi fazlaydı.

Osmaneli Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası’na, Türkiye Birinci Kadınlar Ligi takımlarından Beşiktaş, İzmir Konak Belediyespor, Akdeniz Nurçelik, Kocaeli Bayan Futbol takımları katıldı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı acıklamada;bu yıl ilkini düzenlediğimiz “Zafer Kupası Kadın Futbol Turnuvası” inşallah önümüzdeki yıllardada geleneksel hale gelerek devam edecek.Osmaneli spor organazisyonlarının merkezi olma yolunda.Katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum.İlçemize renk kattılar.Turnuvamızda Şampiyn olan Konak Belediyesi Bayan Futbol takımınıda kutluyorum.Tüm Takımlarımıza 2018-2019 sezonun sağlıklı başarılı bir sezon olmasını diliyorum diyerek acıklamalarını tamamladı.