BİLECİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF DR ŞÜKRÜ BEYDEMİR VE REKTÖR YRD.PROF DR İLHAMİ YURDAKUL BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ. | Osmaneli Belediyesi

Osmaneli Meslek Yüksek Okulumuza verdikleri destekler ile ilçemize yeni bölümler kazandıran değerli Rektörümüz ve değerli rektör yardımcımız yeni projeler için başkanımızı ziyaret etti.BEBKA projeleri başta olmak üzere bir çok projede işbirliği yapan Osmaneli Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi mevcut projeleri sürdürürken 25-26 Mayıs 2022 Tarihleri arasında Osmaneli’de ilçemiz tarihi ile ilgili sempozyum yapılması konusunda hazırlıklara başladı.Osmaneli ilçemizin turizmde Safranbolu, Beypazarı,Odunpazarı vb.tarzda konakları, köprüleri,camileri,kaleleri,kilisesi ve bir cok tarihi,kültürel değeri ile öne cıkması yönünde yürürttüğü çalışmalara destek olacak sempozyuma Türkiye’nin tarih konusunda önde gelen çok değerli akademisyenlerini ilçemizde ağırlama fırsatı bulacağız.Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz ve Osmaneli Belediyesi işbirliği Osmaneli ilçemize büyük değer kazandırırken,uygulama ile teori birleştiğinde bilimselliğin projelere yansımasıyla kamu kaynakları cok ekonomik kullanılırken,ilçemize maksimum faydayı sağlayacak örnek bir modeli de uyguluyoruz.Başkanımız Osmaneli İlçemizin her projesine ve yatırımına destek olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemizin değerli Rektörü Prof Dr Şükrü Beydemir ve Yardımcısı Tarihci Prof Dr Kemal Yurdakul’a ve değerli hocalarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz dedi.