KARGI BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ŞEN’DEN BAŞKANIMIZA ZİYARET | Osmaneli Belediyesi

KARGI BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ŞEN’DEN BAŞKANIMIZA ZİYARET

6-IMG_5330

Çorum Kargı ilçesi belediye başkanı Zeki şen ve beraberindeki heyet Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’i ziyaret ettiler.

Osmaneli’nde son zamanlarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Zeki ŞEN “öncelikle başkanımızın misafirperverliği ilgisi ve alakası için çok teşekkür ederim. Gerçekleşen ve de devam eden projeleri  yerinde gördük, özellikle modern mezbaha tesisi hakkında detaylı bilgi aldık. Bizde en yakın zamanda ilçemize bu şekilde bir tesisi ilçemize kazandıracağız” dedi.

Belediye başkanımız yaptığı açıklamada “ değerli başkanımız  ve ekibinin ilçemizi ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu, karşılıklı etkileşimle ve fikir alışverişleriyle ilçelerimizi daha iyiye daha güzele getirebiliriz diye çalışacağız.Bizde en yakın zamanda başkanımız ve güzide ilçesini ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulacağız” dedi.

Okunma Sayısı: 1.109